Segerbankett

Efter den strålande sportsliga avslutningen kom sedan en segerbankett som inte heller den gick av för hackor. En titt på menyn nedan räcker egentligen för att konstatera att det var ett mycket fint arrangemang som tränarduon med Gustav och P-O hade ordnat. Det är bara att tacka, bocka och ödmjukast konstatera hur bortskämda vi blev.

Segermenyn:
Varmrätt bestående av fläskfilégryta, potatisgratäng, grönsaker och sås

Efterrätt bestående av kladdkaka, grädde, kaffe, whiskey/likör

Synd att klaga, minst sagt, när våra tränare skämmer bort oss division 6-spelare (eller nyblivna division 5-spelare, det känns bättre så) till den milda grad. Och det var ju inte första gången utan det bör nog påpekas hur pass goda förutsättningar vi har haft säsongen igenom med bland annat gemensamma frukostar, välorganiserade matchsamlingar etcetera.

Segerbnketten slog dock allt och blev en strålande slutpunkt för säsongen 2009. En säsong som vi med all rätt kunde jubla över och fira kvällen igenom.

Bilder från tillställningen kommer inom kort upp här under den 3:e oktober:
http://bilddagboken.se/p/main.html?diaryname=Alfredsson86&#0 

Dessutom ska jag se till så att vi får upp videon där P-O och Gustav på ett strålande sätt sammanfattar 2009 med en sång på Youtube. Slänger in en länk dit när det är fixat.

För er som har mig som vän på Facebook finns redan nu ett stort bildmaterial att tillgå där. Jag kan även tänka mig att bränna ut hela mappen om någon är intresserad.










// # 4